Direktesalg av jaktkort

Har dere dyr igjen på kvoten?

På inatur.no kan du for eksempel legge ut restkvoter som direkte kortsalg. Det er en populær og effektiv måte å treffe jegere på.

Ved direktesalg av jaktkort får dere full kontroll over hvem som kommer på besøk, og har mulighet til å ta direkte kontakt med kundene via sms, mail eller telefon. Kundene betaler for kortet direkte på nett og dere er sikret oppgjøret.

Det er mange nyttige verktøy i administrasjonsløsningen som gjør at dere blant annet kan begrense antallet kort til salgs og sette egne datoer for salgsstart. Vi sjekker opp mot jegerregisteret slik at alle som kjøper kort må ha gyldig betalt jegeravgift for det aktuelle jaktåret.

Sett opp dine jaktkort – klikk her.