Hvordan endre rekkefølgen på bildene?

Etter opplasting av bilder fra pc'en din, kan du endre rekkefølgen.

Svar: Når du er i redigeringsmodus i salgssiden din, klikk på de små bildene under hovedbildet og deretter Velg bilder. Bilder som allerede ligger i bildekarusellen (øverste linje), kan du flytte på ved å dra det dit du ønsker.

Start presentasjonen med bilder som er aktuelle for sesongen. Vinterbilder egner seg dårlig i sommerhalvåret. Bruk bilder som viser hytta utendørs, og gjerne noen som gir inntrykk av beliggenheten og området rundt. Fortsett med interiørbilder. Ta bilder av alle rom, ryddet og rigget for fotografering. Avslutt med bilder av området rundt hytta og gjerne noen bilder fra turområder, fiskevann m.m. Vinterbildene kan du legge til slutt i sommerhalvåret, eller last dem ned i arkivet på inatur.no. Ta dem frem igjen når ny sesong står for døren.