Hvordan fjerne bilder fra bildevisningen og fra bildearkivet?

Svar: Klikk på de små bildene under hovedbildet i salgssiden for å komme inn i bildekarsellen og i bildearkivet. Klikk deretter på Velg bilder.

Hvis du kun skal fjerne bilde fra visning i salgssiden, dvs fra bildekarusellen, klikk på og dra bildet fra øverste rad og slipp det ned i samlingen i raden under. Angrer du, eller vil du hente opp et annet, klikk på bildet fra samlingen fra og med rad 2.

Vil du slette bildet fra bildearkivet ditt på inatur.no, klikk på Rediger/last opp bilder

I neste skjermbilde, bruk scrollbaren og bla deg nedover til du finner bildet du vil slette (eller redigere). Klikk og velg Slett bilde

Merk: Hvis bildet nylig har vært slettet fra bildekarusellen, må salgssiden publiseres først før du får slettet det fra arkivet. Er bildet i bruk på andre salgssider du har, får du ikke slettet det fra arkivet.