Hvordan registrere seg som utleier?

Slik gjør du!

Start med å registrere deg og lag en salgsside for hytta. Det påløper ingen kostnader før du publiserer for salg. Her kan du enkelt sette opp en presentasjon av hytta med bilder og praktisk informasjon.

Hvordan fungerer det?

De som leier hos deg, blir belastet for leiebeløpet når de bestiller. Leietaker får en mail med kvittering på kjøpet. Denne mailen fungerer som bookingbekreftelsen. Én gang i måneden overfører vi pengene til din konto.

Dette får du:

• Enkel bookingkalender!
  • Egen salgsside med presentasjon av hytta
  • Full oversikt over alle besøkende
  • Du kan sperre for utleie – hvis du f.eks. skal bruke hytta selv. Direkte kontakt med kundene via mail eller sms.
  • Full oversikt over omsetning og utleie.
  • Penger direkte på konto, hver måned.
  • Slå sammen perioder – f.eks. helg, påske eller jul.
  • Varier priser, høysesong/lavsesong.
  • Automatisk varsling ved nye bestillinger

Finnder du ikke det du leter etter? Kontakt oss: