Hvordan sletter jeg en salgsside?

Svar: Du kan ikke slette en publisert salgsside fra opplistingen i «Salgssider». Du kan kun deaktivere slik at den ikke vises for andre. Gå til «Salgssider», klikk på den aktuelle salgssiden og velg «Deaktiver».

En deaktivert salgsside kan du når som helst publisere igjen. Klikk på salgssiden, velg «Aktiver»

Ønsker du å låse salgssiden slik at verken du eller andre med administratortilgang kan publisere den igjen, kontakt Inatur.