Kan flere personer få tilgang til min salgsside på inatur.no?

Hvordan legge til flere administratorer eller brukere på din selgerkonto.

Svar: Du kan gi andre brukere administratortilgang, eller kun brukertilgang til dine salgssider på inatur.no.

Administratorer: Kan lage nye salgssider og endre eksisterende. De kan gi også gi og fjerne tilgang for andre e-postadresser, samt ta ut rapporter.

Brukere: Kan kun ta ut rapporter som viser salg, omsetning, fangst og aktiviteter.

Slik gir du tilgang: Logg inn som selger, gå til «Innstillinger».

Bla ned til «Tilganger». Personer du ønsker å gi tilgang til må først registrere seg som vanlig bruker på inatur.no.